Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Μεγάλη εβδομάδα 2016 στο Λουγκουζί της Ουγκάντας ( Α μέρος )


Με κατάνυξη και χρώμα αφρικάνικο τελέσθηκαν και φέτος οι ιερές ακολουθίες  στο χωριό της ιεραποστολής μας στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Αυτή τη φορά με πρωτοφανή συμμετοχή κόσμου.
Η συνδρομή και παρουσία τους όμως υπήρξε μεγάλη και στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος.Με την ετοιμασία του ναού,του φαγητού,του επιταφίου,και βέβαια της εορτής του Πάσχα.Ενα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα ετοιμάσαμε στη συνέχεια που θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη.Σαν ευχαριστώ στον Άγιο Θεό για τις δωρεές που  μας χαρίζει και σαν αντίδωρο σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και συντηρούν την ιεραποστολή.Χριστός Ανέστη!!



 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου