Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έκκληση του Πατριάρχη Αντιοχείας για τον απεγκλωβισμό χριστιανών στη Μααλούλα.

Έκκληση του Πατριάρχη Αντιοχείας για τον απεγκλωβισμό χριστιανών στη Μααλούλα.
antiox
Έκκληση προς το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και τις κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Συρία, για να προσφέρουν βοήθεια στη Μονή της Αγίας Θέκλας στη Μααλούλα, απηύθυνε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου σαράντα χριστιανοί έχουν παγιδευτεί στη Μονή της Αγίας Θέκλας και έχουν αποκοπεί από το χωριό λόγω των σφοδρών συγκρούσεων ανάμεσα σε αντάρτες και τους άνδρες των δυνάμεων του καθεστώτος.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης κάλεσε όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να στείλουν βοήθεια σε αυτούς που έχουν παγιδευτεί μέσα στη Μονή.
''Οι μάχες στο χωριό της Μααλούλα συνεχίζονται καθιστώντας την οποιαδήποτε προσπάθεια για αποστολή βοήθειας εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη'', δήλωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας.
 
Πηγή: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου