Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το container της αγάπης για τη μακρινή Μαδαγασκάρη


Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr















Ανθρωπιστική βοήθεια συγκέντρωσαν για το λαό και τα παιδιά της Μαδαγασκάρης οι ενορίες Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. Χθες το υλικό φορτώθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο (container), μήκους 12 μέτρων και αναμένετι να φθάσει στον προορισμό του μετά από 40 ημέρες.
πηγή στον Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής
Περιέχει μεταξύ άλλων οικοδομικά υλικά, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, εκκλησιαστικά είδη, σχολικά είδη, παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, ποδήλατα, παπούτσια –σαγιονάρες, ποτήρια και είδη οικιακής χρήσεως κ.ά.
Η φόρτωση του container έγινε στη μεγάλη αποθήκη μπροστά από τον ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου και σε αυτήν βοήθησαν μεταξά άλλων και νέοι της ενορίας μας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.
Με την κίνησή αυτή οι τρεις ενορίες ανταποκρίνονται στην έκκληση του Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και ανθρώπου που αναλώνεται καθημερινά στην ορθόδοξη ιεραποστολή, τη χριστιανική μαρτυρία και τη διακονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου